Caravana Danielei Oteşanu, „Bucurii pentru copii” a ajuns la Creţeni şi Amărăşti

Deputatul PSD, Daniela Oteşanu, omul responsabil cu zâmbetele pentru copiii din satele judeţului Vâlcea, ne-a oferit o scurtă opinie, azi, la Creţeni, despre cum vede ea, modificările Codului Fiscal, având în vedere că Oteşanu este economist de formaţie

Potrivit Danielei Oteşanu, trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat este o măsură fiscală bună, de care România avea nevoie, de care angajaţii în principal vor benefica şi de fapt toată lumea are de câştigat.

„Reprezentanţii patronatelor au spus că nu vor scădea lefurile, asta e un semnal pozitiv, deja o serie de companii multinaţionale au înţeles prevederile acestui nou cod şi sunt de acord cu aceste schimbări. Aceştia vor putea să plătească mai bine nişte angajaţi, fără să suporte ei mai mult. Dar cel mai important este faptul că angajaţii au garanţia că asigurarea de sănătate şi contribuţiile la pensii se vor achita. Trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat este un lucru bun pentru angajat pentru că poate urmări mai bine stadiul de cotizație și poate câștiga puncte importante în stabilirea cuantumului pensiei. Angajatorul ” de bună credință ” nu poate ieși în pierdere pentru că ceea ce a virat până acum vă viră și de acum înainte

Daniela Oteşanu a declarat că are un program încărcat pentru perioada următoare, caravana „Bucurii pentru copii”, a ajuns vineri la Crețeni și Amărăști.

„Mulțumim mult pentru sprijin minunaților primari Constantin Drăghici și Ion Spîrleanu. Îi mulțumim mult pentru implicare și prietenei noastre dragi, Dana Drăghici”

Iar în cadrul şedinței Biroului OFSD Vâlcea, a fost stabilit programul acțiunilor pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

„Va fi unul dedicat magiei sărbătorilor care trebuie să ne facă pe toţi optimişti, solidari, să ne gândim la copii, la cei care poate nu au şansa unei mese bogate. OFSD va avea un program special sub semnul carităţii, al omeniei, al prieteniei. Pe 8 decembrie vom fi la Prundeni unde vom continua caravana „Bucurii pentru copii” iar pe 15 decembrie la Zătreni, la căminul din localitate cu programul „Suflet pentru Suflet” plus multe altele  dar le vom expune pe parcurs”, a mai spus parlamentarul vâlcean.

AP

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *